Lengre åpningstider på Tøyen bibliotek

Foto: Jo Straube

-Biblioteket er en av de viktigste møteplassene vi har i bydelen, sier Helene Skulstad, Venstres førstekandidat til bydelsutvalget i Gamle Oslo. – Vi ønsker lenger åpningstider for å sikre alle god tilgang til bibliotekets ressurser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

På Majorstua filial har de allerede innført Meråpent bibliotek, som betyr at bibliotekets åpningstider utvides, uten betjening. Man gjør rett og slett om lånekortet sitt til et adgangskort, og kan gå inn og ut og låne bøker slik en ønsker mellom 07.00 og 23.00.
Les mer om meråpne bibliotek på Deichmanskes hjemmesider.

-Dette ønsker vi oss på Tøyen også, sier Skulstad. -Det hadde vært flott for nabolaget og for Tøyen torg å få biblioteket åpent lenger på kvelden. Jeg er sikker på at det vil øke antall utlån og bruken av biblioteket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**