Kjære førstegangsvelger

 

IMG_4883

14. september er det lokalvalg, og akkurat du har muligheten til å være med å bestemme hvem som skal styre Frosta de neste 4 årene. Det er stort. Det er viktig. Kanskje litt vanskelig. Usikkerheten har jeg dyp respekt for, og jeg kan kjenne meg godt igjen i den. Hvem skal du gi din stemme til?

Jeg skal ikke bruke så mye av din tid på politikerprat. Men har lyst til å si at Frosta Venstre er et liberalt parti. Det betyr at vi ønsker et samfunn som er tolerante for ulike syn og meninger. Vi prioriterer Folk foran byråkrati og systemer. Folk Først.

Jeg legger ved en valgomat som vi har utviklet, slik at du enkelt kan se om Frosta Venstre er et parti du kan vurdere å gi din stemme til.

Vil du lese mer om våre saker og synspunkter så finner du oss på Facebook og på nettsiden vår www.venstre.no/frosta.

Det aller viktigste for meg og Frosta er at du bruker stemmeretten din.

Godt valg.

Med vennlig hilsen

Frosta Venstre

Stig Morten Skjæran

ordførerkandidat

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**