Bussen må raskere fram

Foto: Margrethe Prahl Reusch

I dag tar det nesten en halvtime med buss fra Brånås til Lillestrøm, når det ikke er kø. Men akkurat når de fleste skal til eller fra jobb og skole, da er reisetiden ofte mye lengre. Slik kan vi ikke ha det!

Av Boye Bjerkholt, Skedsmo Venstres ordførerkandidat

Vi i Venstre vil ha flere bussavganger som får deg raskt dit du skal. Derfor vil vi bygge en egen snarvei for bussen over jordet fra Holt/Vestvollen til forskningsparken på Kjeller, og lage en separat busstrasé gjennom Lillestrøm og fram til Lillestrøm stasjon.

En slik løsning vil få bussen ut av bilkøen, og dermed halvere reisetiden. Da vil flere velge å ta buss fordi det er det raskeste og beste alternativet. Det er bra for klimaet og det er bra for deg!

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**