Stemmer du Venstre så får du Venstre-politikk

IHH

VI ser i dagens Smaalenene at det nærmest slåes fast at dagens posisjon i Eidsberg kommunestyre fortsetter. Vi synes det er viktig med et par avklaringer i den sammenhengen:

Til tross for gledelige målinger for dagens posisjonspartier, så er det ikke gitt at de samme partiene fortsetter sitt tette og forpliktende samarbeide i neste periode. Hvorfor?

Venstre er ikke så opptatt av posisjoner at vi er villige til å ofre våre viktigste saker for dem. Skal vi inngå i en forpliktende posisjon i perioden 2015 – 2019, så må vi føle oss trygge på at vi ikke mister politikken vår av syne, at vi får en tydelig stemme og at vi har synlig påvirkningskraft.

Venstre er ikke så opptatt av posisjoner at vi er villige til å ofre sjelen vår for dem. Venstre vil ikke ønske å delta i en samarbeidskonstellasjon som er mer konservativ enn dagens, og/eller som støtter seg på Frp. Da blir ulikhetene for store, og kompromissløsninger vil sannsynligvis innebære å gå på akkord med partiets viktigste verdier.

 

Eidsberg Venstre ligger an til å komme i en viktig vippeposisjon i årets valg. Når vi etter valget inngår i samtaler med andre partiene representert i Eidsberg, så er det to skåler og en vektstang som er avgjørende ;

I den ene skåla legger vi våre aller viktigste politiske saker, i den andre skåla legger vi velgernes tillit, vår troverdighet og våre verdier. Det hele må balansere for at vi skal gå videre i forhandlinger med noe parti, ellers står vi oss best i opposisjon.

 

Eidsberg Venstre trenger DIN stemme for å få en TYDELIG stemme de neste fire årene, enten vi er i posisjon eller i opposisjon.

Og de viktigste sakene? Jo, de finner du innenfor miljø, landbruk og skole. Vi setter folk først, og du leser mer i vårt program her:

Program

 

Godt valg!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**