Valgteknisk sammarbeid gir Venstre formannskapsplass

Etter å ha vurdert ulike alternativ og muligheter grundig ble Venstre enig med seg selv, SP, H og KrF om en sammarbeidsavtale frem til 1.1.2017, med intensjon om forlengelse inn i den nye kommunestrukturen.
Andebu Venstre har med denne avtalen oppnådd representasjon i formannskapet og utvalg. Det har også vært et moment at vi ser verdien av kontinuitet inn mot kommunesammenslåingen.

Vi kommer til å jobbe for innbyggerne i Andebu og Venstres program, med god tro på mulighetene for å få gjennomført viktige deler av vår politikk gjennom dette valgtekniske sammarbeidet.

Følgende pressemelding ble sendt ut i dag, onsdag 16. september 2015:
“KrF, Sp, Høyre,og Venstre ble i går kveld enige om et samarbeid for perioden fram til 1.1.17. Samarbeidet medfører at Bjarne Sommerstad (Sp) fortsetter som ordfører og Jan Tore Rui-Haugerød (H) som varaordfører. Samarbeidet sikrer alle partiene plass i formannskapet.
En videreføring av ordfører og varaordfører gir god kontinuitet og styrke i arbeidet med å ivareta Andebus interesser i etableringen av en ny kommune med Sandefjord og Stokke.

De fire partiene har intensjoner om fortsatt samarbeid inn i den nye storkommunen.”

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**