Venstre med tre i kommunestyret!

Klæbu Venstre

I går hadde kommunestyret i Klæbu konstituerende møte. For første gang i moderne tid stilte Venstre med tre representanter i kommunestyret. De tre representantene er Geir Liang og Paal Christian Bjønnes som nedenfor blir angrepet av en god motdebatant og samarbeidspartner, Ole Horgøien fra FrP. På det nederste bildet er Venstres 2.vara Henriette Vaagland i prat med bordkamerat Håkon Andrè Hofstad fra Høyre. Henriette stilte i første møte som vara for Tonje Østby Ranum.

I det konstituerende møtet ble det klart at Venstre beholder sin plass i formannskapet på tross av at det reduseres fra 9 til 7 medlemmer. Dette takket være det meget gode valgresultatet der vi gikk frem til 12,2% i Klæbu.
2015-10-01 19.45.17 2015-10-01 19.44.40

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**