Presentasjon av Sondre Hansmark Persen

Vyrde Hordalendinger!

Mitt navn er Sondre Hansmark Persen og jeg er født og oppvokst på Askøy. Jeg er 20 år gammel og studerer sammenlignende politikk ved Universitetet i Bergen. Jeg er også leder av Bergen Unge Venstre og jobber i SFO ved siden av studiene. I mai ble jeg valgt som Hordaland Unge Venstres ungdomskandidat til stortingsvalget 2017, og gleder meg til å ta fatt i alle utfordringene som venter.

Jeg ønsker å stille til valg for Venstre fordi jeg mener Norge trenger en grønn, fri og fremtidsrettet kurs. Jeg brenner spesielt for kunnskap, klima og rusproblematikken. Vi trenger en skole som nærer under elevenes nysgjerrighet og kreativitet, en klimapolitikk som er offensiv og gjør at vi kan levere en klode i god stand til våre barn, og en ruspolitikk som er skadereduserende fremfor en som jager rusavhengige rundt som kriminelle.

Sondre Hansmark PersenVenstre trenger unge kandidater. Det er vi som kommer til å sitte igjen med regningen etter dagens politikeres skyhøye pengebruk, det er vi som vil bevitne en jordklode som i stadig større grad herjes av klimaendringene og det er vi som må gjøre noe med inhumane ruspolitikken som føres i dag. Venstre har stort potensiale blant både unge velgere og studenter, og vi trenger kandidater som kan formidle Venstres budskap til viktige velgergrupper.

Jeg gleder meg stort til å drive valgkamp med dere og å jobbe hver eneste dag for at Venstre skal vinne valget. Jeg håper dere vil ta kontakt med meg dersom det er noe som helst dere lurer på.

facebook.com/hansmark

sondrehansmark@gmail.com

@sondrehansmark

99395536