Liberal og interessert i internasjonal politikk?

Jordklode, Jerikobakken, Lindeberg
Jerikobakken, Lindeberg, Foto: Kulturbyrået Mesen

Er du en liberaler som er interessert i internasjonal politikk? Medlem i Venstre eller har stemt Venstre ved valget? Da kan kanskje Venstres internasjonale utvalg være noe for deg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

Hvert andre år setter sentralstyret i Venstre ned et utvalg som jobber med å utvikle internasjonal politikk for partiet og stortingsgruppen. Utvalget følger også arbeidet til de internasjonale organisasjonene Venstre er medlem av, Liberal International og Alliace of Liberals and Democrats for Europa og følger opp engasjement for internasjonal politikk i partiet.

Venstre er inne i en stortingsperiode hvor partilederen er fast medlem av Stortingets utenrikskomité. Dette er et godt utgangspunkt, for både å jobbe med spennende politikk, og mulighet til å sette saker på dagsorden som medlem av Venstres internasjonale utvalg.

Har du lyst til å bruke mer tid på arbeid med menneskerettigheter og demokrati i et internasjonalt perspektiv? Bidra med fakta og engasjement i bistandsdebatten? Arbeide for mer samstemthet i Norges politikk, hjemme og ute?

Har du lyst til å være med å utarbeide skoleringsopplegg om internasjonal politikk, eller bidra til å arrangere seminarer med internasjonal politikk på dagsorden? Da kan dette være noe for deg.
Så vil du, eller kanskje noen du kjenner, melde inn interesse for dette kan du sende en e-post til selja.vassnes@venstre.no. Send inn navn, kompetanseområder og annen relevant informasjon innen 11. september.

Har du spørsmål om utvalget eller arbeidsoppgavene deres er det bare å sende en henvendelse til samme adresse.

Dette er et frivillig verv og innebærer ikke økonomisk kompensasjon.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**