Nordre Aker Venstre er skuffet over at byrådet nedprioriterer nytt bad i vest

FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

I forbindelse med bademeldingen i 2015 vedtok bystyret at det skulle bygges tre nye områdebad i Oslo – i sør, i vest og på Stovner. Venstre har lenge jobbet for at områdebadet i vest skal legges til Nordre Aker, i Sognsveien 80, som Venstre mener er den mest egnede tomten i Oslo vest.

Nå er det nytt politisk flertall i byen, og det nye byrådet vil ikke tidfeste en igangsettelse av arbeidet med de vedtatte områdebadene i vest og sør. Når byråden ikke prioriterer å begynne arbeidet med badet, er det en fare for at tomten vil bli brukt til noe annet. Da mister Nordre Aker en unik mulighet til å få et områdebad i bydelen.

Les hele saken i Nordre Aker Budstikke.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**