Til innhold

Venstre vil mer for Nordre Aker

Venstre er bydelens sosialliberale parti.
Venstre vil gi frihet til den enkelte, samtidig som vi skal ta vare på fellesskapet og miljøet.

Sosialliberalismen legger til grunn et menneskesyn som tilsier at de du viser tillit tar ansvar for seg selv og andre. Vi vil ha sterke fellesskap der folk bor. Derfor vil Venstre alltid være et parti som står opp for lokaldemokratiet, skole, velferd og maktspredning. En viktig sak vi jobber med nå er å få etablert en stor park i Nydalen.

Flere medlemmer og flere frivillige
Nordre Aker Venstre hadde under valgkampen i 2021 som mål å rekruttere både velgere og aktive medlemmer og bli Oslo Venstres største bydelslag innen utgangen av 2021.

Vi greide en medlemsvekst på over 30% og er blant det store lagene i Oslo. Dette er vi veldig fornøyd med, men ønsker oss både flere medlemmer og flere frivillige som har lyst til å bidra til mer aktivitet i bydelen vår. Har du lyst til å bli frivillig i bydelen kan du melde deg ved å kontakte styret. Vi har plass til mange flere!

Kanskje du også kjenner noen som du kan invitere med i Venstrefamilien? Kanskje de bare venter på å bli spurt? Spør gjerne selv, eller tips oss så skal vi ta kontakt. Nye medlemmer kan registreres her:

https://www.venstre.no/blimedlem/#skjema

Følg oss på Facebook og Instagram.

Nordre Aker Venstre satser på

  • Mer lokal medvirkning i utvikling av bydelen

    Nordre Aker Venstre vil arbeide for at innbyggerne får mer innflytelse over utviklingen av bydelen gjennom bred og tidlig involvering.

  • Skaperkraft og frivillig innsats

    Nordre Aker Venstre har lenge jobbet for å øke frivillighetsmidlene i bydelen. Det skal vi fortsette med.

  • Politikk som fremmer livskvalitet og menneskelig vekst

    Nordre Aker er en aktiv bydel. Det ønsker vi å legge til rette for. Vi har lenge jobbet for en svømmehall i bydelen, og vi har også jobbet for å få et kulturhus med en bydelsscene. Det skal vi fortsette med, vi gir oss ikke så lett! I tillegg ønsker vi å støtte opp under arenaer for e-sport i bydelen.

Bli frivillig

Ønsker du å hjelpe oss i valgkampen? Meld deg som frivillig via dette skjemaet