Idrettshallen kommer!

Pexels

I kommunestyrets budsjettmøte i desember ble det endelig vedtatt at idrettshallen på Knapstad skal bygges. 55 millioner kroner ble avsatt til tiltaket i økonomiplanen for 2017 og 2018.

– Dette er en gledens dag for hele Hobøl. Dette vil gi idretten i Hobøl et massivt løft. Vi i Venstre har hatt idrettshall på partiprogrammet siden 2003. Dette viser seg at det nytter å jobbe langsiktig, også i en kommune med begrensede midler, kommenterer Hobøl Venstres gruppeleder Eirik Romstad. Han er selv svært delaktig i arbeidet med hvordan idrettshallen skal utformes, ettersom han også er leder av Hobøl idrettsråd. – Hallen kommer til å dekke de behovene Hobøl-idretten har, blant annet gjennom at vi skal inkludere en basis turnhall i bygget.

Idrettshallen forventes å stå ferdig høsten 2018.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**