Jo Lerheim er ny leder i Bergen Venstre

Jo Lerheim, leder Bergen Venstre, Foto: Privat

Bergen Venstre har fått en ny leder og nytt styre. Les mer her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

På gårsdagens årsmøte til Bergen Venstre ble Jo Lerheim valgt til ny leder av Bergen Venstre. På forhånd hadde Anders Skoglund meddelt at han ikke ønsket gjenvalg som leder, og Lerheim ble innstilt og valgt som ny leder av lokallaget.

Lerheim har lang fartstid i styret til Bergen Venstre. Han har siden 90-tallet gründet opp og ledet ulike teknologiselskaper. Nå er han engasjert som konsulent i eget foretak, samt at han også er tilknyttet BTO (Bergen Teknologioverføring AS) som leder for IT og Teknologi. Et spennende foretak på Marineholmen som utelukkende driver med forretningsutvikling og bistand til entreprenører og gründere. En liberal sjel som kan historien sin vil kanskje legge merke til etternavnet til den nye lederen. Jo Lerheim er sønn til den tidligere lederen av Det Liberale Folkepartiet, Magne Lerheim.
Ønsker du å komme i kontakt med Jo, treffes han på Mail venstre@lerheim.no eller mobil 46111111.

Det nye styret for Bergen Venstre 2017

Leder: Jo Lerheim
Nestleder: Astrid Knutsen Hårstad
Nestleder: Heine Johansen
Økonomiansvarlig: Julia Kristoffersen
Styremedlem: Geir Sæbdal
Styremedlem: Anton Engen
IO-leder: Emina Koch

1. vara: Ulrik Tallhaug Sydnes
2. vara: Marit Gjerstad
3. vara: Tobias Bashevkin
4. vara: Hanne Kvilhaugsvik

 

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**