Ny toppkandidat i Venstre

Førstekandidat for Telemark Venstre Eli Taugbøl

Eli Taugbøl blir ny stortingskandidat etter at Geir Arild Tønnessen i Telemark Venstre har valgt å trekke seg fra vervet som førstekandidat til Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Tønnessen trer tilbake av personlige årsaker, før den intensive valgkampen setter i gang.

– Telemark Venstre fortjener en representant som kan yte maksimalt gjennom hele valgkampen. Det kan dessverre ikke jeg denne gangen. Derfor velger jeg å slippe andre og yngre krefter til. Dyktige kandidater som forhåpentligvis har en lang karrière foran seg i politikken, sier Geir Arild Tønnessen.

Andrekandidaten overtar

Eli Taugbøl

Tønnessen orienterte Telemark Venstre denne uken. På et møte mandag besluttet fylkeslaget at de ikke gjør endringer på listen til stortingsvalget, utover at alle flytter en plass opp. Dermed blir Eli Taugbøl fra Kviteseid ny toppkandidat. Taugbøl er leder i Kviteseid Venstre og rektor i kulturskolen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**