Våre kandidater: Adrian Salihu (23), Larvik

Vestfold Venstre

Adrian Salihu (23), 7. kandidat, Larvik
Sportslig leder, Vålerenga håndball.
Håndballtrener.

Politiske verv/politisk erfaring/organisasjonserfaring:
Tidligere fylkesleder Vestfold Unge Venstre,
elevrådsleder ved Thor Heyerdahl videregående skole, Larvik,
medlem i internasjonalt utvalg i Vestfold fylkeselevråd
komitémedlem i YRN, ungdomsorganisasjonen til AER, et politisk nettverk for europeiske regioner.

Hva er dine hjertesaker?
Frihet. Liberale verdier skal gjenspeiles i det samfunnet vi lever i.
Kunnskap. Det skal satses på kunnskap, slik at samfunnet tar steg inn i framtiden.
Miljø. For at de som kommer etter oss skal ha de samme mulighetene til å leve i et grønt samfunn som oss.

Hvorfor er Venstre ditt partivalg?
Jeg meldte meg inn i Unge Venstre og Venstre, først og fremst fordi jeg ville utfordre meg selv til å tenke mer liberalt enn jeg gjorde. Det har jeg lyktes veldig godt med, og er ekstremt glad for det valget jeg gjorde. Ideologien til Venstre er den som holder meg til partiet og gjør at ryggmargsrefleksen min er liberal, grønn og framtidsrettet i saker jeg setter meg inn i.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**