Våre kandidater: Elin Berg Schmidt (55), Re

Vestfold Venstre

Elin Berg Schmidt (55), 10. kandidat, Re.
Utdanning innen kulturarbeid og grafisk. Jobber på Nortura, Tønsberg.

Politiske verv/politisk erfaring/organisasjonserfaring:
Har sittet en periode i bystyret i Tønsberg og sittet en halv periode i hovedutvalg for drift, eiendom og næring i Re. Er lokallagsleder i Re Venstre og vara til styret i Vestfold Venstre.

Hva er dine hjertesaker?
Politikk er mitt viktigste verktøy for å forsøke å gjøre verden til et bedre sted – ikke minst for kommende generasjoner. Dermed er miljø- og klimasaker viktig, og liberale og humanistiske holdninger til medmennesker. Et aktivt kulturliv som speiler menneskenes kreative potensiale og virker inkluderende og utviklende, er også viktig.

Hvorfor er Venstre ditt partivalg?
Venstre kombinerer individuell frihet med et varmt hjerte og et sosialt ansvar. Det er et parti uten særinteresser, som alltid ligger i forkant med de viktige spørsmålene. Venstre er, siden flere tiår, miljøpartiet, og partiet bak begrepet “det grønne skiftet”. Partiet er også en vokter av åpenhet i forvaltning og politikk, samtidig som Venstre vokter personvernet. Venstre omfavner mangfold og kreativitet. Det er nok derfor Venstre-folk er så glade både i kulturlivet og gründerne!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**