Våre kandidater: Kirsten Haaberg (44), Sandefjord

Vestfold Venstre

Kirsten Haaberg (44), 11. kandidat, Sandefjord
Jeg er utdannet geolog og nå senere lektor. Arbeider som lærer ved Sandefjord videregående skole.

Politiske verv/politisk erfaring/organisasjonserfaring:
Styremedlem i Sandefjord Venstre i 2 år.

Hva er dine hjertesaker?
Oppvekst. Like forutsetninger for å lykkes i livet starter hjemme og fortsetter i barnehage og skole. Barn er i fokus i Venstres program. Og særlig trekkes psykisk helse frem, noe som er stadig viktigere.
Skole. Læreren er viktigst for en god skole og lærerløftet 2.0 er en viktig satsning i riktig retning for å gjøre yrket mer attraktivt. Det satt langt inne å gå til et yrke som ikke har den status det fortjener og en lavere lønn enn jeg kan forvente utifra min utdanning. Men nå var tiden inne og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på en så viktig jobb! Heia lærerne.
Miljø. Uheldige er de uvitende barna for de skal arve jorden. Opplysning og engasjement om miljø er veldig viktig.

Hvorfor er Venstre ditt partivalg?
Venstres program passer fint med mine hjertesaker..

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**