Carl-Erik Grimstad er valgt inn på Stortinget

Foto: Karin S. Frøyd

Vestfold Venstres førstekandidat, Carl-Erik Grimstad, er valgt inn på Stortinget. Etter 48 år uten representasjon fra Vestfold Venstre er vi nå tilbake.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**

Vestfold Venstre blir i perioden 2017-2021 representert på Stortinget av Carl-Erik Grimstad, Tjøme, og med vararepresentant Kari-Lise Rørvik, Stavern.

Det er nesten ikke til å tro! Etter 48 år er vi igjen representert på Stortinget. Sist gang var det Borghild Bondevik Haga fra Brunlanes som representerte Venstre i perioden 1965-1969.

En stortingsplass gir oss fantastiske muligheter for utvikling av Vestfold sammen med Fylkestingsgruppa og øvrige medlemmer. Vi har gått til valg på vern av Oslofjorden, vi har fokusert på bedre betingelser for gründere og økt satsning på lærerne. Dette har vi nå mulighet for å omsette i praktisk politikk.

Dette har vært en skikkelig arbeidsseier for oss alle. Gjennom Carl-Erik kan vi fremme våre egne Vestfold-saker, basert på innspill fra dem vi møtte på våre dørbankaksjoner og i folkemøter. På den måten kan vi både utvikle vår politikk, skape viktige relasjoner til innbyggerne og gjøre det enklere å fornye vårt mandat om fire år. Vi skal vise folk at Venstre setter folk først og at en stemme på Venstre betyr mer enn kun å putte en stemmeseddel i valgurnen. Dessuten skal vi ha det fantastisk morsomt på veien!

Takk til alle dere 5.361 som har stemt Venstre!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**