Introduksjonskurs i Venstre

Introduksjonskurs
Fra venstre: Kari Aasan, Anders Laurits Haugene, Øyvind Rygh, Richard Steen, Henning Nilssen, Raymond Henriksen og Live Myhre Tandberg, Foto: Carl Otto Kielland

Det er nå muligheter for å bli skolert i Venstres historie, ideologi, organisasjon og politikk. Første introduksjonskurs i rekken ble avholdt 5. april 2018 på Kjær Gård ved Åsgårdstrand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

Det er Vestfold Venstre som inviterer medlemmer til introduksjonskurs denne våren. Kurset ledes av opplæringsansvarlig i fylkeslaget, Carl Otto Kielland.

-Alle lokallagsmedlemmer i fylket er hjertelig velkommen til å delta på kurset. Er du ikke Venstre-medlem, men nysgjerrig på hva Venstre står for og vurderer medlemskap, er dette også en god anledning til å bli bedre kjent med partiet og politikken, sier Carl Otto Kielland. -Noen av kursdeltakerne denne gang er også medlemmer som har vært med en stund, men som ønsker å friske opp kunnskapen om partiet.

Han forteller videre at neste kurskveld blir lørdag 21. april kl. 9-13, også denne gang på Kjær Gård. Kursene er samtidig en fin mulighet til å bli kjent med andre Venstre-medlemmer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**