Magdalena Lindtvedt ønsker avløsning som fylkesleder

Magdalena Lindtvedt.
Magdalena Lindtvedt., Foto: Håvard Wannebo

Vestfold Venstres fylkesleder Magdalena Lindtvedt ønsker avløsning som fylkesleder for å fokusere på valgkamp som ordførerkandidat og ny gruppeleder i Larvik Venstre. Hun ble valgt til fylkesleder i februar 2016.

–Jeg er brennende engasjert for å endre samfunnet til å bli mer sosialliberalt, og jeg må velge hvor jeg fokuserer min energi, og da velger jeg Larvik kommune og min oppgave som folkevalgt.

–Det har vært en ære å være fylkesleder for Vestfold Venstre. Jeg har i disse årene vært med på en fantastisk stortingsvalgkamp, og vært med på prosessen i partiet til at Venstre gikk i regjering. Store minner er selvsagt da vi arrangerte loppemarked 2 år på rad og at vi fikk med oss lokallagene på å møte velgere ved dørbankaksjoner.

Vestfold Venstre har hatt enorm drahjelp fra fylkesvaraordfører Kåre Pettersen som utrettelig har kjempet Vestfold og Venstre sine saker, spesielt på miljø og samferdsels- og kollektivprosjekter. –Fylkestingslisten som toppes av Kåre Pettersen fortjener og trenger en fylkesleder som har kapasitet for fylkestingsvalget, sier Lindtvedt.

Magdalena Lindtvedt er gruppeleder for Venstre i Larvik kommunestyre, og er medlem av Miljø- og teknikkomitéen. Som nyvalgt gruppeleder skal hun i tillegg til politiske initiativ i kommunen bygge lag i Larvik Venstre, som opplever stor medlemstilstrømning. –Larvik har store muligheter til å få flere til å stemme Venstre lokalt, men det er hardt arbeid og personlige møter som må til, avslutter Lindtvedt.