Presentasjon av Anniken Stokke Lunde

Foto: Anniken Stokke Lunde

Mitt navn er Anniken, jeg er 20 år og jeg stiller til valg for Venstre denne høsten. Jeg har bodd i Larvik i Vestfold hele livet. Jeg ønsker at Vestfold og Telemark skal være en mangfoldig, inkluderende og innovativ fylkeskommune.

Jeg ønsker å jobbe for at lærere skal få tid til å være lærere, at skolehelsetjenesten skal være tilstede for å møte hver enkelt elevs behov og at ungdom i Vestfold og Telemark skal få gode møteplasser på tvers av kommune- og fylkesgrenser.

Jeg er utdannet helsefagarbeider, og skal det kommende året gå på Færder videregående skole i Tønsberg for å få generell studiekompetanse.

Jeg meldte meg inn i Unge Venstre i 2013, og siden da har jeg vært både lokallagsleder, fylkesleder og vara til landsstyret i Unge Venstre. I 2015 meldte jeg meg inn i Venstre. Venstre har alltid vært mitt førstevalg hva gjelder parti på bakgrunn av den liberale, sosiale og nytenkende tankegangen de utformer politikken sin med. Jeg stemmer Venstre fordi Venstre setter folk foran systemer.