Presentasjon av Lars Solbakken

Foto: Privat

Lars Solbakken, gift, 2 barn, Bor på Gulset i Skien.

Høyskolekandidat i økonomi/administrasjon. Høyskolen i Telemark. Tidligere produktsjef i Gimsøy Kloster AS, markedssjef i ASKO Storhusholdning AS, regiondirektør/medlem av konsernledelsen i Norsk Gjenvinning ASA, hovedaksjonær og daglig leder i Allianse Bedriftsutvikling AS, Allianse Gjenvinning AS og Allianse Renovasjon AS. Styreleder/styremedlem i diverse eiendomsselskap.

I forrige periode medlem av Hovedutvalg for administrasjon i Skien kommune. I inneværende periode medlem av Hovedutvalg for kultur, idrett og friluftsliv i Telemark fylkeskommune og 1.vara til fylkestinget i Telemark.

Tidligere leder av Skien Venstre i 4 år og styremedlem i Telemark Venstre. Møter nå i styret i Telemark Venstre som representant fra fylkestingsgruppa.

Viktigste «saker»: En næringspolitikk som bidrar til verdiskaping, flere arbeidsplasser og gode miljømessige løsninger. En kulturpolitikk som styrker frivilligheten, bidrar til berikende kulturelle opplevelser og som bidrar til økt aktivitet innenfor idrett og friluftsliv.