Vestfold og Telemark Venstre er stiftet

Ledertrioen sammen med Trine Skei Grande, Foto: Karin Frøyd

Aina Dahl valgt til fylkesleder for det nye fylkeslaget
På stiftelsesmøtet for Vestfold og Telemark Venstre i Larvik denne helgen ble Aina Dahl fra Tønsberg valgt til fylkesleder. Som nestledere får hun med seg Torgeir Fossli fra Notodden og Kåre Pettersen fra Tønsberg. Ledertrioen har alle lang erfaring fra kommunepolitikk og fylkespolitikk i sine respektive kommuner og fylker.

Nyvalgt fylkesleder Aina Dahl

Styret består for øvrig av Carl Otto Kielland fra Horten, Ingrid Åmlid fra Bamble, Gustav Søvde fra Skien og Kristina Vaitkuviene fra Vinje.

Varamedlemmer: Geir Mjøen, Henning Nilssen, Line Markussen, Camilla Bilstad Johannessen, Steinar Sæland og Tone Lind Jørgensen. Økonomiansvarlig er Stein Kinserdal.

Fylkesårsmøtet ble avholdt i Larvik og hadde besøk av partileder og kunnskapsminister Trine Skei Grande, klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn og stortingsrepresentantene Ola Elvestuen og Carl-Erik Grimstad som alle er optimistiske for Venstres framtid. Det er imponerende hva vi i Venstre har oppnådd innenfor områder som menneskeverd, naturmangfold, klima og dyrevelferd, til tross for et krevende samarbeid i regjering det siste året.

Venstre er et viktig parti som gjør en forskjell i norsk politikk og er nå i en interessant politisk situasjon.

Den nye fylkeslederen understreket i sin tale at vi nå er ett felles fylke og at vi må bestrebe oss etter å slette fylkesgrensen og gjøre Vestfold og Telemark Venstre til en samlet og sterk organisasjon.