Vil du jobbe med kommunikasjon og sosiale medier i Venstre?

Sosiale medier
Venstres hovedorganisasjon har en ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver med et allsidig ansvarsområde. Du vil bl.a. få jobbe med internkommunikasjon, sosiale medier, analyse og grafisk produksjon., Foto: iStock

Venstres hovedorganisasjon har en ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver med et allsidig ansvarsområde. Du vil bl.a. få jobbe med internkommunikasjon, sosiale medier, analyse og grafisk produksjon.

Vi søker deg som:

  • Har høyere utdanning fra universitet eller høgskole.
  • Har erfaring fra kommunikasjonsarbeid og har god språkføring.
  • Har et blikk for hva som fungerer i sosiale medier.
  • Har god digital kompetanse.
  • Er samfunnspolitisk engasjert.

Arbeidsoppgaver:

  • Innholdsproduksjon og annonsering i sosiale medier.
  • Være rådgiver for våre folkevalgte og tillitsvalgte i bruk av sosiale medier.
  • Gjennomføre datafangst og analyse for å nå bedre ut til våre velgergrupper.
  • Internkommunikasjon.
  • Utvikle brosjyremateriale og maler til organisasjonen.

Vi tilbyr en spennende stilling i et engasjert miljø. Du vil jobbe med Venstres nasjonale politikere, våre Stortingskandidater, ansatte og en engasjert organisasjon. Du kommer tett på arbeidet med å skape og iverksette mest mulig Venstrepolitikk. Stillingen innebærer at rådgiveren setter seg godt inn i Venstres politikk, regjeringsplattformen, Venstres kommunikasjonsplan og visuelle profil.

Søknadsfrist: 20. august.

Dette er en fast stilling i Venstre. Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til [email protected]. Kontakt Generalsekretær Marit H. Meyer ([email protected]) eller kommunikasjonssjef Steinar Haugsvær ([email protected]) for ytterligere opplysninger.