Arbeiderpartitopp går imot billigere Nordøyveg

Bommen på Nordøyvegen er fortsatt for dyr, men det går rett vei., Foto: Haram Venstre

Arbeiderpartiets ordførerkandidat i Hustadvika, Jarle Ugelstad Klavenes, skriver i et innlegg i Romsdals budstikke at han er sjokkert over at fylkeskommunen vil bruke penger på å få ned prisene på bommene på Nordøyvegen. Haram Venstre krysser fingrene for at det er andre krefter i Arbeiderpartiet enn Klaveness som vinner frem.

Pål Farstad
Pål Farstad, Venstres mann i fylkesutvalget.

Vår mann i Fylkesutvlaget, Pål Farstad, gjør alt han kan for å få ned prisene på Nordøyvegen. Han vet hvor mye dette går utover utviklingen av bosetting og arbeidsmarkedet på øyene om dagens priser får fortsette fremover.” forteller ordførerkandidat for Haram Venstre, Christian Holstad Lilleng.

Fylkesutvalget hadde møte i forrige uke, og da ble det vedtatt at de ønsket å sette ned maksprisene fra 7008 kroner til 5504 kroner for diesel- og bensinbilene.

Det er fortsatt veldig dyrt, så vil må jobbe for å få prisene ytterligere ned, og vi må bare krysse fingre og tær og håpe at Møre og Romsdal Arbeiderparti har flere som er mot Klaveness enn med ham i denne saken“, avslutter Lilleng

Fylkesutvalget vedtok enstemming at satsene skal ned til nevnte nivå, og saken går nå videre til fylkestingets aprilmøte hvor den endelige avgjørelsen blir tatt.