Ledig stilling: Politisk rådgiver energi, miljø og transport

Stortinget, illustrasjon
Foto: Mostphotos

Har du lyst til å jobbe med energi, miljø- og transportpolitikk på Stortinget? Vil du bidra til å vinne valget for Venstre i 2025?

Nå har du muligheten til å få jobbe i hjertet av norsk politikk og bidra til politiske løsninger for noen av de største utfordringene vi står overfor – klima- og naturkrisen.

Som politisk rådgiver må du ha evne til å sette deg inn i og vurdere kompliserte saker raskt, samt å kunne formidle kompliserte saksforhold videre. Du må ha god kjennskap til politikk generelt og Venstres politikk spesielt, og utmerket skriftlig framstillingsevne. Det er et krav om høyere utdannelse, men vi kan se bort fra dette kravet hvis du har relevant erfaring eller gode personlige forutsetninger for stillingen.

Det er en fordel om du har erfaring fra politisk og organisatorisk arbeid, og du må gjerne være en god nettverksbygger. Erfaring fra grensesnittet mellom politikkutvikling og kommunikasjon/ presse er en fordel, men ikke et krav. Stillingen krever god forståelse for klima- og miljøpolitikk spesielt.

Av personlige egenskaper ser vi etter en person med stor arbeidskapasitet, som er løsningsorientert og har evne til å arbeide både selvstendig og sammen med andre. Du er initiativrik og arbeider raskt og godt, også under press.

Du må være engasjert i arbeidet med å løfte Venstre videre og vi forutsetter at du deler Venstres politiske grunnsyn. Venstre går inn i et spennende år med stortingsvalg i 2025. Det forventes at man bidrar i valgkamparbeidet, både organisatorisk og politisk.

Vi kan tilby et hektisk og utviklende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver.

Rådgiverstillingene vil medføre noe overtid, både i form av kveldsarbeid og helgearbeid. Lønn etter avtale.

Send din søknad og CV til [email protected] innen 6. mai 2024. Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte sekretariatsleder Audun Rødningsby på telefon 92014622.