Åpent Hus: Venstres klimaambisjoner

Oslo Venstre inviterer til Åpent Hus om klima og Venstres ambisjoner for neste stortingsperiode. Venstres nestleder Ola Elvestuen innleder om programkomitéens forslag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Ola Elvestuen

Foto: Sveinung Bråthen

Vi får også en kort oppsummering av hva Venstre har gjort i inneværende periode, og vi får besøk av fagfolk som forteller hvor de mener at lista for norsk klimapolitikk bør ligge.

Møtet finner sted på Venstres Hus torsdag 23. oktober kl. 18.00, og består av to sesjoner; først en sesjon om Venstres klimapolitikk, og deretter en sesjon om norsk energiforbruk med innspill utenfra til hva som kan gjøres for å få ned utslippene. Det vil bli anledning til spørsmål, kommentarer og debatt i begge sesjonene. Møtet varer til ca. 21.00.

Utgangspunktet for møtet er programkomitéens førsteutkast til nytt stortingsvalgprogram. Dersom du har forslag eller innspill til programmet allerede nå, oppfordres du til å sende inn til [email protected] i forkant av møtet.

Sted: Store Møterom, Venstres Hus, Møllergata 16
Dato: 23. oktober
Tid: 18.00-21.00

Påmelding
Innen torsdag 23. oktober kl. 16.00, ved henvendelse til sekretariatet på e-post [email protected] (eventuelt telefon 22 40 43 73). Vennligst oppgi ditt navn og hvilket bydelslag du er medlem i ved påmelding.

Datoplan for de øvrige møtene i Åpent Hus-serien finner du her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**