Til innhold

Heine Johansen

Heine Johansen Leder av Bergen Venstre Foto: Mona Lindseth

Jeg er opptatt av at det skal være gode vilkår for næringsdrivende i byen. Jeg driver selv innen servering, og derfor er selvsagt politikken vi fører ovenfor oss som driver kafeer og restauranter i byen litt ekstra viktig.

Jeg kan ikke tenke meg en by jeg heller vil bo i enn Bergen. For meg er Bergen hjemme og jeg gleder meg til at min datter skal vokse opp her. Samtidig er det valg vi tar som gjør at byen blir bedre å bo i, eller blir dårligere å bo i, etter hvert som tiden går.
Jeg er opptatt av at det skal være gode vilkår for næringsdrivende i byen. Jeg driver selv innen servering, og derfor er selvsagt politikken vi fører ovenfor oss som driver kafeer og restauranter i byen litt ekstra viktig. Jeg er også en storforbruker av kultur og synes Bergen virkelig skal ta posisjon som landets kulturby.

Da jeg begynte å engasjere meg i Venstre for rundt ti år siden, var det farlig å puste inn luften i Bergensdalen. Barn, eldre og folk med lungesykdommer ble bedt om å holde seg inne på dager med dårlig luftkvalitet. På grunn av god og målrettet politikk er luften ikke lenger giftig. Noen må være vaktbikkje for at luften i Bergen ikke blir giftig igjen, for det er fremdeles mer populært å lage regler som gjør det lett å forurense enn regler som gjør det vanskelig.

Politikk handler ikke bare om store ting, det handler også om de små. Fortauene i Årstadveien er for trange og for dårlig vedlikeholdte. Jeg må sykle lange omveier for at det ikke skal føles utrygt å sykle hjemmefra til sentrum og jeg skulle ønske at det var en egen bildeleparkeringsplass i nærheten sånn at det oftere var en ledig bil når jeg trenger en. Dét og mange flere ting har jeg lyst å jobbe med. Derfor håper jeg at du vil gjøre som jeg: Stem Venstre!

Hilsen Heine.

https://youtu.be/uJ_CR9eu-bw