Til innhold

Torni Saugerud

Jeg heter Torni Katrin Saugerud og er 55 år. Jeg er gift med René. Vi har tre barn, ei på 20 og to gutter på 18 og en hund, Ask som er Sibirsk Husky. I 2004 flyttet vi til Hamar etter mange år i Nederland. Jeg er lærer på Hamar Montessoriskole. Mine fritidsinteresser er lese, håndarbeid og være sammen med familie og venner, hjemme eller på hytta.

Grunnene er mange til at jeg er på Venstres liste. Men hovedgrunnen er partiets sosialliberalistiske vinkling. Jeg har klokkertro på det enkelt menneskets frihet på den ene siden og ansvar for felleskapet på den andre siden.

Hjertesakene mine er mange, men ønsker her å trekke frem kampen mot ensomhet, tidlig faglig hjelp til elever som trenger det, gjøre Hamar til en bedre sykkelby( med Nederland som forbilde ) og til sist arbeidet for østlig trasé for dobbeltsporet jernbane.

Hamar Venstre er viktig for Hamar. Byen vår trenger Venstre mer enn noen gang av mange grunner, men mest fordi vi balanserer enkelt menneskets frihet og ansvar for fellesskapet.