Busstur fikk konsekvenser

28.februar hadde Eidsvoll Venstre i samarbeid med Nettbuss invitert til busstur for å vise trafikk-forholdene, slik de oppleves av bussjåfører og skolebarn. Bussturen har allerede fått konsekvenser.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


Vi skrev denne artikkelen om bussturen i forkant. Av de inviterte var kun hovedutvalgsleder Toril Altenborn og FAU-leder ved Vilberg de eneste som fant tid til å være med på turen.

EUB laget et fint oppslag om turen, med flere bilder. På forsiden skriver avisen under overskriften “En trang og glatt busstur”: EUB har vært på busstur rundt i Eidsvoll. Det ble en trang, glatt og til dels farefull ferd.

I ettertid har Venstre fått vite at kommunen har tatt kontakt med Nettbuss for å starte en konstruktiv dialog mellom de ansvarlige i busselskapet og de i kommunen som har det daglige ansvaret for veivedlikeholdet i Eidsvoll kommune. Kommunen håper på at dette kan bli faste møter.

Invitasjonen kunne kommet fra Trygg Trafikk, fra et FAU, eller fra elevers pårørende, eller en foreldreaksjon for trygge skoleveier. Denne gang var det Eidsvoll Venstre som tok initiativet.

Noen ganger hjelper det med medieoppmerksomhet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**