– Gledelig med vekst i Eidsvoll sentrum!

Da kommunestyret 18.juni behandlet et forslag til utbyggingsplan for vestsiden av Sundtoppen, uttalte Venstres Knut Bakkehaug at det var gledelig at planen skaper vekst i Eidsvoll sentrum. – Venstre vil styrke Sundet som sentrum i Eidsvoll, og som alternativ til utbyggingen av Lundsbyjordet på Eidsvoll Verk, sier Bakkehaug.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**


I sakspapirene står det at “Olav Lomsdalen skal bygge ut eiendommene med ca.32 leiligheter. Utforming av prosjektet er ikke endelig fastlagt men det skal forutsetningsvis bygges et bygg i flere etasjer innenfor de høydebegrensinger som er satt i reguleringsplanen.”

Og: “Gbnr 16/142 og 143 ligger innenfor reguleringsplan for «Eidsvoll Sentrum» vedtatt av kommunestyret 27.08.2007. Med grunnlag i denne reguleringsplanen ønsker Olav Lomsdalen en utbyggingsavtale med kommunen for utbygging av eiendommene.”

Knut Bakkehaug i Eidsvoll Venstre

Foto: Venstre

Venstre vil styrke Sundet som sentrum
– Venstre er opptatt av å styrke Sundet som sentrum i Eidsvoll kommune, sier Knut Bakkehaug i en kommentar til vedtaket. Han viser til at et av partiets alternativer til nedbyggingen av Lundsbyjordet ved Eidsvoll Verk stasjon er å fortette og utvide Sundet.

– Vi har en “branntomt” i Sundet som kan bebygges med boliger og næringsvirksomhet i første etage, og når Vilberg barneskole forhåpentligvis blir flyttet om et par år vil dette frigjøre store arealer som kan brukes til boligformål, sier Bakkehaug. Han mener at flere beboere i og rundt Sundet også vil bidra til å styrke både næringslivet og nærmiljøet. – Sundet vil bli et levende og pulserende sentrum i kommunen, og Venstre skal bidra til at det skjer, avslutter Eidsvoll Venstres kommunestyrerepresentant Knut Bakkehaug.

Du kan lese sakspapirene til saken her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 11 år siden.**