Nes Venstre har avholdt årsmøte

Nes Venstre holdt 13. januar årsmøte i rådhuset. Det ble valgt nytt styre og opprettet en vervegruppe.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**


Årsmeldingen for 2009 kan du lese her.
Referat fra årsmøtet i PDF-format finner du her.

Toget Bergen

Foto: MK

Nes Venstre vil fram mot kommunevalget i 2011 fortsatt arbeide for bedring av det kollektive samferdselsnettet. Det innebærer blant annet bedre jernbanetilbud på Kongsvingerbanen, herunder innfartsparkering ved Høievegen med undergang under jernbanen ved Årnes stasjon. Nes Venstre vil arbeide aktivt mot Venstres representanter i Fylkestinget og Stortinget. Det må også bevilges mer midler til gang- og sykkelvegnettet for å trygge fremkommeligheten for skolebarn og gjøre det lettere å komme frem til kollektivknutepunkter uten å bruke bil.

Positiv utvikling
Nes Venstre har hatt bra økning i antall medlemmer siste året. Medlemsmassen økte med 36%, og vi vil fortsette arbeidet med å få flere aktive medlemmer med i utvikling av programmet frem mot kommunevalget om halvannet år. Under årsmøtet ble det opprettet en vervegruppe bestående av Sesselja Bigseth og Roahr Jensen. Mål for 2010 er å øke lokallaget med 10 medlemmer.

Til tross for et skuffende stortingsvalg, satser vi på å øke vår tilslutning ved kommende valg i forhold til forrige kommunevalg som ga oss to representanter i kommunestyret. Målet er å øke dette til tre representanter dersom antall kommunestyrerepresentanter fortsatt blir 41. Venstre var bare ca 50 stemmer fra å nå dette antallet ved valget i 2007.

Følgende ble valgt inn i styret:
Leder: Øystein Smidt
Nestleder: Åse Birgitte Skjærli
Kasserer: Hans Østvold
Sekretær: Helge Tommelstad

Styremedlemmer:
Sesselja Bigseth; Hjemmesideansvarlig/Studieleder
Bengt Haugnæss
Roahr Jensen
Revisor: Yngve Lohne

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**