Edel Mikkelsen på 4. plass

Haugesund Venstres Edel Mikkelsen fikk fjerdeplassen på Rogaland Venstres liste til fylkestingsvalget 2007. Edel Mikkelsen, som i dag sitter i bystyret for Haugesund Venstre, har dermed muligheter for fast plass i fylkestinget. Det er svært gledelig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Edel Mikkelsen

Foto: Tore Nilsen

Edel Mikkelsen har markert seg som en uredd politiker med klare og tydelige meninger om blant annet bymiljø. Som medlem i Planutvalget har hun ved flere anledninger reist spørsmål ved disponeringen av sjønære områder og respekt for gjeldende reguleringsplaner.

Hun har også et sterkt miljøengasjement og sitter blant annet i styret for HIM, Haugaland Interkommunale Miljøverk. Haugesund Venstre er svært glade for at Edel Mikkelsen har sagt ja til å være Haugalandet kandidat ved fylkestingsvalget, og ser fram til å drive en aktiv valgkamp for å sikre henne en plass på fylkestinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**