May Britt Vihovde

Her finner du informasjon om May Britt Vihovde. May Britt er formannskapsmedlem for Haugesund Venstre.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

May Britt Vihovde

May Britt Vihovde har lang politisk fartstid for Venstre. Hun har vært medlem av formannskapet i Sveio, medlem i fylkestinget i Hordaland og representant på Stortinget for Hordaland i over 8 år. Nå er hun inne i sin andre periode i bystyret for Venstre i Haugesund.

May Britt Vihovde er kjent for et sterkt engasjement og hun har særlig arbeidet for å bedre vilkårene for dem som står svakest i samfunnet. Hun er bl.a. opptatt av rusomsorg. Hun er også engasjert i næringsutvikling og sitter i dag i styret i Haugaland Industri og Næringsforening. I tillegg har hun hatt andre næringsrelaterte verv bl.a. som medlem av kontrollutvalget og bedriftsforsamlingen for Vinmonopolet.

Kontaktopplysninger:

Tlf.: 930 63 649
E-post: [email protected]

Facebook konto:
May Britt Vihovde

May Britt er fast representant i følgende utvalg:
Bystyret
Formannskapet
Personalpolitisk utvalg

Her kan du se videoer med May Britt Vihovde:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**