Unge Venstres kandidat med egen musikal

Ringerike Venstres listekandidat nr. 4 Monica Sik Holm, er ei unge jente med mange jern i ilden. Studenten på Ringerike Videregående er aktiv som få og står på døgnet rundt. Ikke bare for seg selv men for, blant annet gatebarna i Romania.
Ringerike Unge Venstres toppkandidat til årets kommunevalg, Monica Sik Holm (18), fra Haugsbygd, fikk idéen til musikalen da hun leste om gatebarna i Bucuresti i Romania. Hun har reist til Romania og selv sett hvilken tragisk skjebne de hjemløse barna må innfinne seg med. Tragiske tanker ble til nye ideer og hjelpetiltak som igjen ble omskrevet til musikk og ord og nå er hun i full gang med musikalen Bucuresti, som har premiere på Byscenen i Hønefoss fredag 13. april.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Monica Sik Holm Unge Venstre kandidat Ringerike

Foto: Roar Olsen

Monica Sik Holms musicalhistorien handler om et søskenpar som bor på gaten. Den ene har avfunnet seg med sin skjebne, mens den andre vil kjempe for å nå drømmen om et bedre liv – et eventyr.

Med direkte virkemidler, en jente som besvimer av sult og kulde, en ungdomsgjeng i Norge som snakker om de heteste motene, tar de et klart standpunkt.

Og det er ikke bare i teorien, for overskuddet av forestillingene skal gå til å hjelpe noen av “kloakkbarna” i Bucuresti. Monica Sik Holm har med seg over 50 aktører fra 6 omkringliggende kommuner. Et stort og flott prosjekt produsert fra idé til ferdig forestilling av ei aktiv jente, som vi er stolte av å ha med i våre politiske rekker.
Takk for ditt brennende engasjement, Monica og lykke til med alt innen premieren, den 13. april.
Det skal i alt avholdes 5 oppførelser i helgen 13. til 15. april.

Sekretær Roar Olsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**