Din mening om vår mening?

Venstre inviterer til en åpen prosess for å lage programmet som Venstres kandidater skal gå til valg på i høst. Alle er velkommen til idemyldring på et åpent møte onsdag 28. mars kl. 19 på Dahlske. Dessuten vil alle lag og foreninger i kommunen få brev med invitasjon til å fortelle hva som er viktig for dem.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


På nominasjonsmøtet i Grimstad Venstre framhevet førstekandidat Hans Antonsen åpenhet, dialog og godt teamarbeid som stikkord for Venstres arbeid i kommunepolitikken framover.

– Alle har noe å bidra med, og som lokalpolitikere skal vi være kjent for at vi er åpne for innspill og lytter til gode argumenter. Det er slik vi finner fram til de beste løsningene, sa Hans Antonsen.

Idemyldringen 28. mars er en del av en serie med åpne møter som Venstre arrangerer. Tidligere har byutvikling og bibliotekplanene vært tema på møter med livlig debatt – og deltakelse langt utover Venstres rekker.

Den som sitter med god idé til Venstres program, trenger selvfølgelig ikke å vente helt til 28. mars med den. Det er bare å send en e-post til Hans Antonsen, Anne Midtlien, Øystein Haga eller Wayni Fotland.

Etter idemyldringen 22. mars vil en programkomite ta forslagene videre. Valgprogrammet vedtas endelig av Venstres medlemmer senere i vår.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**