Terje Cruickshank

Bystyrerepresentant og gr.leder for Bodø Venstre i perioden 2007-2011+2011-2015.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Terje Cruickshank

Terje Cruickshank
Født 1973-26-02 (38 år)
Sivilstand: Gift og har to barn.
Utdanning: Cand.mag UiTø, Bedriftsøkonom BI, MBA HiBo.

Arbeidssted: Nordlandssykehuset HF, Bodø

Mine kampsaker
Miljø og lokaldemokrati. Jeg elsker Bodø kommune og kjenner meg rik og ydmyk som kan få lov å bo og virke i slike natur- og personskjønne omgivelser. Denne rikdommen vil jeg være med på forvalte slik at vi opparbeider en bærekraftig kultur- og naturarv for å gi videre til våre barn.

Personlig politisk motiv:
For meg er personlig frihet det viktigste, jeg mener å være kompetent til å ta mine egne avgjørelser for hva som er best for meg og min familie. Vi trenger kun en minimalisert Stat til å ta seg av de overordnede problemstillingene som miljø, forsvar, politi, nasjonale friskhus (utvidet helseforetak begrep), nasjonal samferdsel m.m. Eksempel betyr dette at vi trenger en stat som skal drive med bredbåndsutbygging på lik linje med telefon og strøm utbyggingen i sin tid. Men vi skal ikke ha en stat som skal detalj styre nærmiljøpolitikken, det skal de lokale maktorganene – derfor må det bli mer ubunne midler til lokalpolitikken, og grendeutvalgene må få sin renessanse og økonomi til å drifte. Det er den som har skoen på foten som kjenner hvor den trykker, ikke byråkratene.

Terje Cruickshank med sentralstyreledelsen

Foto: Frode

Venstre har min ideologi
Venstre bygger på en ideologi som ligger mitt hjerte nærmest.
Den sosiale liberalismen
Et sosialliberalt Norge: Mer frihet -mer ansvar
Venstres verdier: Raus, Ærlig, Engasjert, Ansvarlig og Framtidsglad
Venstres visjon: “Venstre vil et sosialt og liberalt kunnskapssamfunn hvor folk har frihet og mulighet til å skape sin egen vei til det gode liv, og der vi tar ansvar for hverandre og for miljøet.”

Liberal.

Min definisjon av en liberal er: “De er lite opptatt av å regulere folk under dyna. Men så er de veldig opptatt av å hjelpe dem som ikke har en dyne, til å få det.”

Video: Hvorfor stemme på Bodø Venstre:

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.

Kontaktinfo:
Mobil: +47 913 91 570
e-post: [email protected]
MSN Messenger: [email protected]
Nettby: terentin

Humor – Humor sansen min er nok i Rubenmann-stilen; ironisk, innovativ og utfordrene mot etablerte normer .
Favorittegneserie – Simpson og Pondus
Musikksmak – Lisa Ekdal og Katie Melua.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**