Rakkestad Venstre stiller liste!

Det er nå klart at Rakkestad Venstre stiller liste ved høstens valg. Vi har mange gode kandidater, men ønsker fler. Spesielt kvinner.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Etter møtet 6. februar startet Villy Tjerbo, Vermund Lyngstad og jeg jobbet med å få gode kandidater til listen. Allerede dagen etter møtet, hvor vi hadde oppslag i Rakkestad Avis, ble vi oppringt av 3 personer som ønsket å stå på listen! Arbeidet videre har gått greit og vi har nå så mange gode navn på listen at det er klart at Venstre stiller med en sterk liste ved kommunestyrevalget til høsten. Men ennå er det plass for flere kandidater og spesielt er vi på jakt etter kvinner. Vi har dessverre ikke klart å oppfylle den selvpålagte kjønnskvoten på 40%. Derfor vil vi forsette å arbeide med listen utover i mars. Firsten for å lever liste er 31. mars og vi vil benytte tiden frem til dette før vi avslutter arbeidet. Vi håper at alle som kan ha interesse av vårt arbeid tar kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Førstkommende tirsdag kl 19:00 har vi møte i kommunestyresalen hvor vi skal gi informasjon om Venstre. Vi håper at alle som er nysgjerrige og ønsker å skape et aktivt lokaldemokrati møter opp. Det er viktig at Venstre kommer tilbake i lokalpolitikken i Rakkestad, vi ønsker oss derfor ennå flere listekandidater og støttespillere. Også på dette møter er vi så heldige å ha med oss ass. generalsekretær i Venstre Rita Sletner.

Jan Tore Gjøby

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**