Byutvikling engasjerer Stavanger

Mer enn 8000 har vært med på å kåre Stavangers styggeste bygg. Venstre var det eneste partiet som uoppfordret kom med innspill i debatten. Per A. Thorbjørnsen er ikke overrasket.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


“Dei store partia slit nå, dei har nok i stor grad sett at dei har gått for langt, og er inne i ein tenkepause” Det sier Per A. Thorbjørnsen til Stavanger Aftenblad. Han mener de andre partiene etterhvert begynner å få dårlig samvittighet, og ønsker et politisk flertall etter valget hvor Venstres holdninger blir en del av flertallsholningene.

Han mener at det sterke engasjementet har kommet overraskende på de store partiene. -Enten må vi stoppe opp eller så endrer byen seg fullstendig. Venstre har vært tro mot tradisjonene og planene sier Per A. Thobjørnsen videre.

Les hele artikkelen her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**