Byens storstue blir mer og mer innbydende

Ringerikesregionens kulturhus har begynt å vise befolkningen at her blir det flott å være. Med to store suksessforestilliger å vise til på kort tid, så kan vi godt forstå styreleder Ole H. Krokstrands entusiasme når han viste medlemmer i Venstre rundt i den gamle kinoen i sentrum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Men følelsen av å være tilstede i den gamle kinoen, eller følelsen av å stå ved veggen i den gamle storsalen og bli bedt opp til dans på gamle Swas danseskole, var så absolutt ikke tilstede, når vi vandret i historiens fotspor.
Med behagelige farvenyanser på vegger, tak og gulv, nye stolseter, hydraulisk amfi, flotte toalettforhold, større scenekapasitet, lys og lydrigger i takene som kan fires ned. Etter denne befaringen er det mange gode ord som kan skrives om vår nye storstue.

Men det er fremdeles mye igjen, som ikke er ferdig. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves.

Vi i Venstre vil takke stiftelsen, Ringerike Kultursenter for en flott og informativ omvisning og gleder oss til å følge utviklingen videre, med speilsaler til ungdommelig feminin ynde som danser balett. Med kunstgalleri med rustikke hvitkalkede vegger som ramme om vakker billedkunst.
Med ungdomsklubblokaler for byens ungdom, godt tatt vare på av Positiv Oppvekst. Med ny fasade i glass, med heis for bevegelseshemmede.
Jo, vi gleder oss masse til fortsettelse.
Velkommen til Hanne Boel, DDE og Benny Borg med det første og lykke til videre.
Vi i Venstre skal gjøre vårt beste for å støtte opp om kulturen i årene fremover.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**