Alvdal Venstres valgliste er klar

Det ble bare gjort små endringer på Venstres valgliste på nominasjonsmøtet 27/3. Ola Eggset stiller på nytt som partiets ordførerkandidat – med mer reelle vinnersjanser enn noen gang! Målsettingen er 4 representanter inn i det nye kommunestyret.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Ola Eggset

Foto: A.Wahl

Det meste av diskusjonen på nominasjonsmøtet gikk på hvor mange kandidater som skulle forhåndskumuleres i toppen. Nominasjonskomiteen hadde gått inn for tre, men et flertall på møtet mente det ville innskrenke velgernes innflytelse i for stor grad. Venstre har tradisjon for å gi velgerne reelle valgmuligheter, og dersom valgresultatet skulle gi partiet tre mandater, ville personvalget være avgjort uten velgernes innflytelse, ble det hevdet. I løpet av debatten kom det fram at partiet pr. idag har mulighet til å komme inn med ikke bare tre, men fire representanter. Og toppkandidat Ola Eggset, som er ordførerkandidat i det direkte ordførervalget som Alvdal gjennomfører, har helt reelle muligheter til å få flertall.

Partiets liste ser slik ut:

Ordførerkandidat: Ola Eggset.

Listetopper Alvdal

Foto: A.Wahl

1. Ola Eggset
2. Mali Hauen
3. Inge K. Haugen
4. Helen Kveberg Paaske
5. Anders Wahl
6. Stein Hoset
7. Solfrid Brandvoll
8. Thor Arve Vartdal
9. Lars Ernst Jonsmoen
10. Hilde Flåmo
11. Odd Uglem
12. Sigmund Paaske
13. Unni Lise Jonsmoen
14. Inge Espeland
15. Ole Sylte Heggset
16. Lulzim Jakopi
17. Esther Haugen
18. Hallstein Tronsmoen
19. Helga Reidun Nesset

De to øverste kandidatene er foreslått kumulert.

Bildet bak t.v. Mali Hauen (2. plass på lista), t.h. Helen Kveberg Paaske (4. plass), foran t.v. Inge Haugen (3. plass) og t.h. Ola Eggset (1. plass)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**