Anne Tørå Solsvik

Bystyremedlem, medlem av oppvekstkomiteen, driftsstyremedlem, medlem av planutvalget og administrasjoinsutvalget, fylkesutsending i KS fra valget i 2007 til 30. september 2010. Anne Tørå Solsvik, leder i Norges Unge Venstre fra høsten 2007 til høsten 2010, andrekandidat til bystyrevalget 2007 og andrekandidat til stortingsvalget 2009. Anne stod også på 8. plass på fylkestingslista 2007.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Anne Tørå Solsvik

Foto: Jan Kløvstad

Anne har vært sentralstyremedlem i Unge Venstre i flere perioder, har vært leder av Unge Venstres internasjonale utvalg og medlem av Venstres internasjonale utvalg. Hun er aktiv i internasjonale menneskerettsspørsmål, blant anna med nær kontakt med den demokratiske opposisjonen i Hvite-Russland. Anne arbeider også mye med miljøspørsmål og skolepolitikk.

Fordi Anne Tørå Solsvik er ansatt som rådgiver for Venestre nasjonale ledelse fra høsten 2010, har hun flytta til Oslo i oktober og derfor gått ut av lokalpolitikken i Arendal. Hennes varamedlem Dega Abdi Aman er ny fast bystyremedlem fra 1. oktober 2010.

Anne Solsvik
leder
Unge Venstre
E-post: [email protected]
Blog: www.venstre.no/blog/annesolsvik
Mob: 99 59 87 96

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**