Fred Rikard Fredriksen

Fred Rikard er for tiden varamedlem til kontrollutvalget i Sande kommune.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Fred Fredriksen

Foto: Martin Gran

Født i 1941 i Sandefjord. Adjunkt fra Halden lærerskole i 1965. Flyttet til Sande i 1965 og gift samme år med Liv. Arbeidet på Sande Ungdomsskole til 1987. Kultursjef / Virksomhetsleder Sande kommune fra 1987 til 2006. Har vært medlem av Sande kommunestyre en periode og medlem av kulturstyret i Sande, fylkeskulturstyret i Vestfold, pedagogisk utvalg i Vestfold lærerlag, og dessuten medl. av styret i Vestfold Venstre en periode. Var med på å stifte Sande Venstre i 1969 og har siden vært med i styret i Sande Venstre, med unntak av en periode like etter at Venstre ble splittet i to.

Interesser: Idrett (spesielt fotball og håndball), lese skjønnlitteratur og historie, fisking og annet friluftsliv.

Fred er for tiden vara til kontrollutvalget.

E-post: [email protected]

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**