Gjennomslag for seminar om Levanger sentrum

Venstres representanter i Plan- og utviklingskomiteen fikk gjennomslag for at Levanger kommune skal arrangere et seminar om trehusbebyggelsen i sentrum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Venstres forslag ble enstemmig vedtatt av Plan- og utviklingskomiteen. Vedtaket går ut på at Levanger kommune før neste års tildeling av midler fra kommunens restaureringsfond skal avholde et seminar for gårdeiere i sentrum, politikere, byggesaksbehandlere og lokale håndverkere.

– Et konstruktivt og viktig tiltak for Levanger sentrum, sier Karl Meinert Buchholdt, medlem i Plan- og utviklingskomiteen for Venstre. – Ved å gjennomføre et slikt seminar vil Levanger kommune gi et viktig bidrag til en videreføring av trehusbebyggelsen i området. Tiltak rettet mot gårdeiere og lokale håndverkere vil imøtese utfordringer med henblikk på byggeskikk og næringsliv rettet mot lokale håndverkstradisjoner.

Les møtereferatet fra Plan- og utviklingskomiteen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**