Det er bedre å hoppe i det sure eplet!

Det må bli konklusjonen for de rundt femti Venstrekandidatene som hørte Per A. Thorbjørnsens innlegg på Rogaland Venstres kandidatsamling siste helga i april. Thorbjørnsen hadde flere gode råd å gi de kommende folkevalgte.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Rogaland Venstre hadde invitert til kandidatsamling i Stavanger den siste helga i april, og et femtitalls kandidater fra alle deler av fylket deltok. Blant de mange fra Stavanger var også Stavanger Venstres gruppeleder Per A. Thorbjørnsen.

Han var en av flere innledere om temaet “Folkevalgt for Venstre”. Med sine mange perioder som bystyrerepresentant for Stavanger Venstre hadde han mange gode råd å gi til såvel erfarne som uerfarne utgaver av folkets utkårne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**