Gode råd er gratis!

I alle fall for dem som deltok på Rogaland Venstres kandidatsamling i Stavanger siste helga i april. Blant dem som var med på å både gi råd og få råd var Haugesund Venstres førstekandidat, May Britt Vihovde og lagets 2. kandidat, Tore Nilsen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


May Britt Vihovde var invitert til å dele av sine erfaringer som folkevalgt for Venstre gjennom en årrekke. Med erfaring fra både kommunestyre, fylkesting og Stortinget, kunne hun hente eksempler fra et rikt politisk liv. May Britt Vihovde valgte først og fremst å dele sine erfaringer som nyvalgt kommunestyrerepresentant i Sveio for rundt 20 år siden.

Hør lydopptak av May Britt Vihovdes innlegg her:

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**