Anne Helene Burdahl

Anne er 2. vararepresentant til kommunestyret og medlem av NMK-utvalget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Anne Helene Burdahl

Foto: Martin Gran

Anne Helene Burdahl født i Oslo 1957. Utdannet agronom ved Vinterlandbrukskolen i 1980. Treårig lærerutdanning ved Oslo lærerhøyskole 1980-83. Etter et halvt års jobbing i Australia giftet jeg meg med Hans Kristian og flyttet til Teien. Jobbet noen år som lærer, men startet i 1987 Flipper svømmekurs . Deltar aktivt på gården Vestre Teien som nå driver med økologisk melk- og kjøttproduksjon. Har sittet mange år som styremedlem i Sande Meieri Handelslag og Torggården a.s. Er nå årsmøteutsending, regionsleder og vara til styret i Felleskjøpet Agri.

Jeg er veldig glad i dyr og friluftsliv, går mye på ski om vinteren og liker å sitte på hesteryggen om sommeren. Er opptatt av barn og unge og jobber som fosterforelder for ungdom.

I politisk sammenheng er jeg en forkjemper for jordvernet og bevaring av strandsonen.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**