Børøya-plan utsatt

Det var knyttet stor spenning til debatten i kommunestyret om den foreslåtte reguleringsplanen for Børøya. Tre år har utarbeidelsen tatt. Da kommunestyret skulle behandle planen onsdag kveld ble hele saken utsatt.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


Bakgrunnen var rett og slett at man hadde glemt å legge med forslag og innstilling om saken fra siste møte i plan- og utviklingskomiteen. Bortsett fra Annikken Kjær Haraldsen (V) som oppdaget fadesen i går ettermiddag, var det tydeligvis ingen av de 34 representantene som hadde reagert på manglende sakspapirer.

Kjær Haraldsen ga klar beskjed til ordføreren før møtet om at hun ikke ville akseptere at saken ble behandlet. Ordførere tok signalet og etter litt rådføring med andre politikere valgte han altså å trekke saken.

Les hele saken i [link#http://www.trønderavisa.no/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070510/NYHETER/105100127]Trønderavisa[/link].

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**