Klovneri og mediemakt på Stavanger Venstres liste

Stavanger Aftenblad omtaler kjendisfaktoren på listene til høstens kommunevalg. Foruten allerede godt eksponerte politikere fra bl.a. Venstre trekker Aftenbladet fram andre kjentfolk som også har stilt seg til disposisjon for partiene.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Per Inge Torkelsen

På Stavanger Venstres liste finner Aftenbladet særlig to personer med behørig kjendisstatus. Det er Stavangers egen riksklovn, Per Inge Torkelsen og avgåtte sjefsredaktør i Stavanger Aftenblad Thor Bjarne Bore.

Torkelsen representerer Venstre også i denne perioden, og han er leder av Eiganes og Våland bydelsutvalg og står på 59. plass på lista. Thor Bjarne Bore som også har vært leder av Kirkerådet, står på 9. plass på lista.

Med et godt valg for Venstre er det slett ikke umulig at en av disse, eller andre kandidater på alfabetisk plass på lista, kan ta plass i Stavanger bystyre til høsten. Det er det til syvende og sist velgerne som avgjør.

Les mer i Stavanger Aftenblad her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**