Flertall for plastinnsamling i Stavanger

Bystyret i Stavanger vedtok i går å få på plass plastinnsamling. Venstre fremmet forslaget som fikk støtte fra alle i bystyret, med unntak av Fremskrittspartiets representanter. Plastinnsamling vil redusere CO2-utslippene betydelig.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**

Helge Solum Larsen

Foto: Vidar Grundetjern

Dermed får Stavanger en liknende ordning som den folk i Haugesund, Time og Gjesdal har hatt i over ett år. Der får husstandene plastavfallet sitt hentet. I Stavanger må folk levere plastavfall selv til miljøstasjonene.
– Dette er et viktig bidrag til en bedre klimapolitikk, sier Venstres Helge Solum Larsen. Tall fra Time kommune viser at det spares 1 tonn utslipp av CO2 for hvert tonn plast som samles inn.

Alle vedtak kan leses her >>

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**