Kandidaten: Thor Bjarne Bore

Den tidligere redaktøren i Stavanger Aftenblad Thor Bjarne Bore stiller til valg for Venstre til høsten. Han står på 9. plass på lista.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**


På spørsmål fra Stavanger Aftenblad om hvorfor han stiller til valg svarer han slik:

– For å gjøre en innsats i bysamfunnet, og fordi jeg er opptatt av miljø, herunder bymiljø. Det unike trehusmiljøet må ikke bli ødelagt. Jeg vil bidra til å forhindre vedtak til utbygginger som for eksempel den på Holmen. Ellers er jeg opptatt av kollektivtransport.

Thor Bjarne Bore viser til den erfaring og kunnskap om fylket og Stavanger hans tidligere jobb har gitt han på spørsmål om hvorfor velgerne bør stemme på han. Han gir også klart uttrykk for at han står på Venstres program og vil arbeide mot sentralisering og mistro til lokalsamfunnet slik vi bl.a. ser gjennom øremerking av midler.

Thor Bjarne Bore uttrykker også bekymring for et samfunn der personvernet blir neglisjert og der vi av ulike andre hensyn tillater overvåking av borgerne.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**